Wednesday, September 3, 2014

Little Big World

Ni hao~~

sape nak tgk aku speaking Cina??? haaa. ni nak habaq sikit ktorg sem 6 artu kena buat video mandarin. ni baru first ni. nnt ade lg dua sem kene buat video mandarin ni. semua bnda buat last minit sbb ktorg busy! sbb tu lah title post nama gitu. tu tajuk video ktorg hehe. ha video ktorg dpt video terbaik among other classmates lah bahhahaa. entah lah pepasal sbb jalan certe kot? Nisa pulak dapat pelakon perempuan terbaik. mmg bes pon Nisa berlakon. menjiwai watak! mimik muka tu yg pnting. konon2 tak baca skrip padahal boleh kata every shoot tu org pegangkan skrip kah2.  Nak buat small world tp da ada group lain ambik. 8)

video

No comments:

Post a Comment