Tuesday, March 10, 2015

Hectic week

This week memang gila busy lah weh. Stiap ptg duduk lab sampai pukul 7mlm. Sebab hari khamis nak buat MMR dkt patient so kena siapkan occlusal rim, base plate bagai semua tu. Balik plak malam ada latihan choir utk persembahan minggu depan dekat One Utama. Bila balik bilik penat dah. Tido pkul 1 lbh tp bila tdo mimpi mengarut2. Bila bangun je letih jugak. Mggu ni jugak sebab byk sesi klinik aku jd operator tu yg mcm stress otak byk tu. 😔

Every week tak sbr nak tggu hujung mggu. Really cannot wait for loooooooong holiday to come

No comments:

Post a Comment