Friday, April 10, 2015

Mandarin 3

Baru lepas habis test mandarin. Mandarin kali ni mmg mencabar betol la gare2 nk pindah punya pasal. Dr 14 mggu pny kos jd 7 mggu je. Jgn lepas ni bile dah hbs mandarin ada kelas jugak ptg jumaat sudah lah T.T 

Tapi mandarin kali ni rasa bodoh sgt mcm xtahu pape. Ni baru habis written test ni. Dah bace certain words pon tapi tak igt weh. Aaaa yela stdy last mnt mmg tak igtlah kan. Muke surat blkg tu mmg kantoi ahh, yang tulisan cina tu pon mmg kantoi jugak. Aaaaa cm fail je mandarin 3 ni. Lols. Ni tgh dgr exercise listening 2 tapi tak paham apa. -.-

Aku tak paham lah kenapa nak kena bajar jugak tulisan cina tu. Bukannya dpt igt pon. Serios tak paham. 

Dah lah. Nak membawa diri yg tgh frust. Haha bai




No comments:

Post a Comment